Tervetuloa Thaimaahan!

 

Tarjoamme oheiset palvelut lomalaisille:

Retket ja nähtävyydet englannin- sekä suomenkielisinä

Golfkentät kuljetuksineen

Hieronta- ja kylpyläpaketit

Luotettavat räätälipalvelut

Yksityiskuljetukset taksi/minibussi

Hotellivaraukset

Snorklaus- ja sukelluspaketit

Autojen, skoottereiden, polkupyörien ja pikaveneiden vuokraus

Tulkkauspalvelut

Asuntojen ja lomahuoneistojen myynti sekä vuokraus

 

Yhteystiedot:

All Around Asia

77110 Hua Hin, Thailand

Puh. +66856411596

www.allaroundasia.fi

reservations@allaroundasia.fi

 

Paikallinen matkatoimisto suomenkielisellä palvelulla

Tarjoamme useita erilaisia palveluita matkalaisille sekä englannin että suomenkielellä.  Meillä on toimisto Hua Hinissa Soi 94 varrella. Tervetuloa!

Arkisin: 9.00 – 17.00

Sunnuntaisin: suljettu

 

Toimistolla teitä palvelee paikalliset toimistotyöntekijämme. Suomenkielistä palvelua halutessanne voitte sopia tapaamisen etukäteen puhelimetse tai sähköpostilla.

All Around Asian palvelupuhelin auttaa matkalaisia suomenkielellä ja englanninkielellä päivittäin talvisesonkina. Kesäkuukausina palvelupuhelimeen vastaan englanninkielinen henkilökunta.

+66 929 859 335

Voitte ottaa yhteyttä sähköpostitse: reservations@allaroundasia.fi

Vierailemme myös Cha-Amin ja Hua Hinin alueen hotelleissa ja taloilla haluttaessa. Tapaamispyynnöt ja -ajat puhelimitse tai sähköpostin kautta.

Toimiston osoite:

All Around Asia Co., Ltd

23/351 Moo Baan Panasap 1

Hua Hin Soi 94, Pratjuabkirikhan 77110

 

Retket ja aktiviteetit

 All Around Asia tarjoaa monipuolista lomaohjelmaa ja aktiviteetteja. Kauttamme voi valita joko englanninkielisiä retkiä ja ohjelmaa ja haluttaessa mukaan saa myös suomenkielisen oppaan. Kysy matkatoimiston tilanne suomenkielisen oppaan saatavuudesta.

Lomaohjelmaa räätälöimme myös asiakkaiden toiveiden mukaisesti. Välitämme myös lippuja esimerkiksi vesipuistoon ja kauttamme saa golfajat ja kuljetukset kentille. Järjestämme retkiä myös naapurimaihin muun muassa Kambodzaan, Malesiaan, Vietnamiin ja Myanmariin. Onko haaveissa junamatka läpi Thaimaan Malesiaan? Haluatko nähdä Kambodzan legendaarisen Angkor Watin?

Järjestämme asiakkaille halutun matkapaketin johon on mahdollista saada kuljetukset, majoitukset sekä lomaohjelmaa. Kansainvälisille retkille on mahdollisuus saada englanninkielinen paikallisoppaan tai retket voi tehdä omatoimisesti.

Lomaohjelmaa voidaan järjestää myös pienemmille retkiseurueille, alkaen 2 henkilöä.  Hinnat vaihtelevat sen mukaan, paljonko osallistujia lomaohjelmaan on.

 

Kulkuneuvot ja liikkuminen

Thaimaan liikenne saattaa tuntua hurjalle Suomeen verrattuna. Liikennesäännöt ovat hyvin omantakeiset ja usein länsimaalaisista tuntuu etteivät niitä edes ole. Hyppää mukaan Thaimaan vasemmanpuoleiseen liikenteeseen ja myötäile paikallista liikennettä. Ei auta uida kuin kala vastavirtaan! Liikenteessä on syytä olla hyvin varovainen. Esimerkiksi kävelijöille suunnattuja liikennevaloja autoilijat eivät välttämättä kunnioita, eikä myöskään suojatiemerkintöjä. Aina kun ylität tietä muista pysähtyä ja katsoa huolella molempiin suuntiin katua ylittäessä. Skoottereita ja pyöräiljöitä voi hurahtaa mistä vain, useat ajavat myös väärää puolta tiestä.

Emme suosittele skootterin vuokrausta Thaimaasta ellei ole jo kokemusta ajaa villkkaasti liikennöidyssä ympäristössä vasemmanpuoleisen liikenteen mukaan. Paras tapa lomalla on käyttää todella edullisia takseja ja tuk tukeja. Niitä saa yleensä joka kulmasta ja tarvittaessa meille soittamalla. Jos nappaat skootteritaksin reissullasi, heillä ei ole kypärää kyytiläisille. Skootteritakseja löytyy jokaisesta Thaimaan kaupungista mutta suosittelemme käyttämään harkintaa myös sellaisen kyydin ottamisessa.

Jos kuitenkin päätät vuokrata oman kulkuneuvon, skootterin tai auton, ole erityisen varovainen liikenteessä. Kypärä on pakollinen olla kuljettajalla ja suosittelemme sitä myös käytettävän skootterin kyydissä istuessa. Huomioitan että Thaimaassa vakuutukset kulkuneuvoille ovat erilaiset kuin Suomessa. Jos vuokraat skootterin siinä ei ole kattavaa vakuutusta. Vuokratessa kulkuneuvoa ota mukaasi ajokortti ja passi. Niistä otetaan normaalisti kopiot.  Joudut mahdollisesti maksamaan takuusumman, joka palautetaan vuokra-ajan lopulla. Thaimaassa ajaessa tulisi olla voimassaoleva kansainvälinen ajokortti tai thaiajokortti. Tämä on vuokraajan vastuulla. Jos oleskelet maassa ja ajat kulkuneuvoa enemmäin kuin kolme kuukautta, tulisi ajaa thaimaalainen ajokortti. Kansainvälinen ajokortti on voimassa vain 3 kk maahantulosta.

Kauttamme voit vuokrata erilaisia kulkuneuvoja. Ota yhteyttä AAA henkilökuntaan. Tarjolla vuokralle kauttamme on polkupyöriä, skoottereita ja autoja.

Esimerkkejä taksihinnoista:

Bangkok – Hua Hin 2000 THB (1-3 hlö)

Bangkok – Hua Hin 2600 THB (4-7 hlö)

Hua Hin – Bangkok 2000 THB

Hua Hin – Bangkok 2600 THB

Hua Hin – Cha-Am 400 THB

Hua Hin – Cha-Am – Hua Hin 800 THB

Hua Hinin sisäiset hinnat 100 THB – 400 THB riippuen matkan pituudesta. Valittavana on takseja 1-4 hlö tai lava-autoja kaupungin sisäisille reiteille. Ota yhteytta numeroon +66 929 859 335 jos haluat varata taksin kauttamme tai sahkopostilla reservations@allaroundasia.fi

Kaytossamme on edullisia paikallisia lava-autotakseja Hua Hinin alueella, joten voimme soittaa taksin taloille tai huoneistoille hakemaan asiakkaat esimerkiksi ostoksille. Ota yhteytta henkilokuntaan jos tarvitset taksikyyteja lomasi aikana.

 

Tarkeat puhelinnumerot lomallasi

All Around Asia Co., ltd: 092 9859 335

Poliisi: 191

Englanninkielinen poliisi: 032 5159 95

Turistipoliisi: 1155

Ambulanssi: 032 532576

Palolaitos: 199

Hua Hinin poliisilaitos: 032 533440-1

Hua Hinin turistipoliisi: 032515995

Hua Hinin rautatieasema: 032512770, 032511073

Hua Hinin bussiasema: 032514477

Bangkok hospital,  Hua Hin: 032616800

Thaimaan suuntanumero on +66. Jos soitat suomalaisesta liittymasta laita numeron eteen +66 ja ota ensimmainen nolla pois numerosta jos numero alkaa nollalla.

Tallenna puhelimeesi tai paperille kasilaukkuusi osoitteesi Thaimaassa. Thaimaan viranomaissuositusten mukaan passia tulisi kantaa mukana loman aikana.

Voit soittaa Suomesta edullisesti thaimaalaiseen numeroon laittamalla puhelinnumeron eteen 9957766 ja numero ilman ensimmaista nollaa. Jos soitatte Thaimaan liittymasta Suominumeroon, voitte laittaa + tilalle 003 ja puhelu muuttuu edullisemmaksi.

 

Ostosmatkalla Thaimaassa

Thaimaan lomalla on upeat mahdollisuudet shoppailulle. Bangkok on taynna isoja marketteja ja ostoskeskuksia seka erilaisia toreja. Cha-Amissa on todella viehattavia kojuja koko rantakadun verran seka upeat isot keskiviikkomarkkinat aina keskiviikkoisin. Hua Hinissa on enemman ostettavaa kuin Cha-Amissa ja ohessa muutamia esimerkkeja:

Blueport ostoskeskus on juuri avattu Hua Hinin paakadun varteen. Ostostaivas sijaitsee Hua Hinin keskustasta paakatua etelaan eli Takiabin kukkulan suuntaan pain. Sielta loydat kaikkea ja paljon. Erityisesti maininnan arvoisia ovat Blueportin ravintolat, joten nalka ei ainakaan yllata ostosten ohella. Ehdoton vierailun arvoinen paikka!

Market Village ostoskeskus on myos suuri ostoskeskus joka sijaitsee Hua Hinissa paakadulla ennen Blueportia keskustasta tullessa. Sielta loytyy iso Tesco Lotus hypermarketti, josta voi kayda tankkaamassa ruoat ja juomat lomaa ajatellen. Ylakerrassa on elokuvateatteri, erilaisia kauneushoitoloita, alhaalla viihtyisat kuponkiravintolat ja paljon pienia kojuja.

Boots ja Wattson myymalat ovat kosmetiikkamyymaloita, jotka myyvat myos apteekkitavarat. Naista liikkeista loydat ihovoiteet, shampoot, meikit, laakkeet ja voiteet mita lomallasi tarvitset. Liikkeet loytyvat muun muassa isoista ostoskeskuksista.

Mike & Co Tailor

Mike & Co Talorin paapiste on Hua Hinissa paakadulla uuden BluePort ostoskeskuksen vieressa. Mikella on vuosien kokemus erityisesti laadukkaiden miestenpukujen teosta. Raataliliike on tilava ja siina on myos tehtaan myymala josta voi ostaa valmiita vaatteita. Vaatteita voi tehda muistakin kankaista kuin kashmirista ja silkista, valikoima on laaja. Raataliliikkeen pihalla on ns. Silkkikyla, jossa voi tutustua silkin valmistukseen.

Jos haluat teettaa puvun tai vaatteita Thaimaan lomasi aikana, ota meihin yhteytta. Mike & Co raatalilla on myos kuljetuspalvelu eli he hakevat asiakkaat myos hotelleita ja taloilta Hua Hinin ja Cha-Amin alueelta.

Jos teetat vaatteita lomasi aikana, huomioi seuraavat asiat:

  • Raataliliikkeissa hinnat tulee sopia heti ensi vierailulla jos haluaa teettaa vaatteita
  • Vaatteita tulee sovittaa, mielellaan useamman kerran pukuja ja iltapukuja teettaessa
  • Varaa aikaa vaatteiden tekemiseen ainakin muutaman paivan ajan,  mielellaan viikon verran
  • Ala ota vastaan tuotetta jos et ole tyytyvainen. Sano reilusti jos asu ei mielestasi istu tai ole sopiva. Vaatteita tulee kayda sovittamassa niin monta kertaa etta ne ovat taydelliset paella

Oxford tailor

Hua Hinin ydinkeskustassa sijaitseva Oxford raatali on myos asiakkaidemme suosima raataliliike. Jos haluat teettaa arkivaatteita, paitoja, housuja, tyopukuja, iltapukuja, tama liike on siihen hyva paikka. Liike sijaitsee City Beach hotellin kyljessa, viereisella kujalla.  Liike on avoinna paivittain 10.00 -21.00.

 

Kauneudenhoito ja hieronnat

Thaimaan lomalla on syyta hemmotella oikein kunnolla. Melkein joka kadun varresta loytyy hierontapaikkoja ja kampaajia. Kannattaa kayda pesettamassa hiukset ja laittamassa kampaus kampaajalla, se on todella edullista. Jos haluat tehda radikaalimpia muutoksia hiuksiisi, alla on suosittelemamme paikka.

Hairwell kampaamo / parturi sijaitsee Hua Hinissa paakadulla heti keskustan liikennevaloristeyksen jalkeen etelaan mentaessa. Todella hyva hinta/laatusuhde, ammattitaitoiset kampaajat ja parturit. Hyvaksi havaittu paikka. Puhelinnumero: 032 532 798. Paikka on auki paivittain klo 9.00-20.00.

Dharun Health massage and Nail

Dharun kauneushoitola sijaitsee Hua Hinissa paakadulla Petkaseamilla aivan Market Village ostoskeskuksen kyljessa. Dharunissa on todella hyva valikoima erilaisia hierontoja seka manikyyreja etta pedikyyreja. Asiakkaamme ovat tykastyneet ko kauneushoitolaan ja siksi sita uskallamme suositella. Kannattaa kokeilla geelilakkauksia varpaisiin. Geelilakkaukset kestavat jopa kuukausia ja kynnet  eivat niista vaurioidu. Valittavana on paljon kauniita vareja ja glittereita. Jos aurinko on ottanut liikaa kannattaa ottaa ihana kookosoljyhieronta tai aloevera-geelihieronta! Pelkalla puolen tunnin paahieronnallakin jaksaa jatkaa ostosten tekoa viereisissa ostoskeskuksissa…

Suosittelemme myos perinteisen thaihieronnan lisaksi jalkahierontaa seka niska-hartia hierontaa. Thaimaalainen hieronta avaa jumissa olevat lihakset ja on hauska  kokemus Thaimaan lomalla. Hieroja taivuttelee asiakasta eri asentoihin ja hieronta muistuttaakin enemman jasenkorjaajalla kayntia. Jos sinulla on kehossasi jokin kohta esimerkiksi leikattu polvi, voi siita mainita hierojalle jo etukateen. Sano hierojalle reilusti jos han hieroo liian kovaa tai liian kevyesti.

S-Smile hammashoitola

Thaimaan lomalla on todella edullista kayda hammaslaakarilla tarkastuttamassa purukalusteen kunto ja tehda tarvittavia toimenpiteita. Olemme havainneet hyvaksi Hua Hinissa sijaitsevan S-smile hammashoitolan. Aikoja hammashoitolaan tulee varata etukateen, koska laakareilla on jonoa. Ota yhteytta AAA henkilokuntaan niin kerromme lisatietoa hoidoista, hinnoista ja ko. Paikasta!

 

Market Villagessa sijaitseva Jewel Nail liike on todella must niille, jotka haluavat hemmotella itseaan kunnon jalkahoidoilla ja kynsien lakkauksilla ja manikyyreilla.

Liike sijaitsee Market Village ostoskeskuksen 3. Kerroksessa ennen lasten maailmaa ja elokuvateatteria. Talvisin aika pitaa usein varata etukateen, voit vierailla liikkeessa ja kysya varaustilanteen. Puhelinnumero on 032 526 434.
Lisatietoa retkiohjelmasta, vapaana olevista vuokrataloista ja huoneistoista seka taksikuljetuksista sahkopostilla reservations@allaroundasia.fi

 

Tervetuloa Thaimaan lomalle!